Köntös, puha köntös

Kiváló anyagból készült, meleg, pihe puha köntöseinket megvásárolhatod most különféle színekben webáruházunkban. Egy köntössel kapcsolatban általában nincs túl nagy elvárás, védjen meg a hidegben, legyen kellemes a tapintása, védje a testünket a huzattól, legyen kellemes a színe. A köntösnek viszont igazából sok szempontnak kell megfelelni, amelyeket lehet, hogy egy köntös nem is tud maradéktalanul betölteni, de lássuk melyek ezek?

A köntös funkcionálisan jó szolgálatot tehet, ha mondjuk wellnessezni megyünk. Azonban jó, ha a meglátogatni kívánt hely adottságai alapján választunk köntöst. Ha mondjuk huzatos átjárón kell a medencékig átmenni, akkor okos dolog, kapucnis köntöst választani, hiszen a nedves fejünket védi a hidegtől. A hidegebb időszakban jobb a hosszabb köntös méretekből válogatni, a nyári melegebb időben legyen a köntös nyaka hagyományos, és a hossza lehet rövidebb. Erős napsütésben a világos köntös a jó választás, míg hidegben inkább a sötétebb. Ha partnerünket szeretnénk meghódítani akár köntösben is, a medence partján koktélozás közben, akkor egy gyönyörű sexy szatén köntössel nem nyúlunk mellé, hiszen amellett, hogy kellemes viselet, jól kiemeli a nőies vonalakat, a fényes selyemhatású anyag pedig elegáns megjelenést kölcsönöz. A sálgalléros köntösök a fürdés utáni ejtőzést teszik kényelmessé, jó pihenni bennük a medence szélén egy nyugágyban, miközben védi a testet a huzattól, hideg légáramlatoktól.

Webáruházunkban a köntösöket különböző méretekből, és színekből választhatjátok ki. Mindegyik köntösünk tartós, kellemes tapintású anyagból készül, amelyek garantáltan a legújabb divat szerint lettek kidolgozva. Könnyen mosható, gyorsan száradó anyagból készülnek, hiszen a köntösöknek ilyennek kell lenniük. Választhatsz akár mini, vagy térd alá érő hosszúságból is, hiszen ezeket a méretválasztásnál be lehet állítani. Vásárolj magadnak egy szép köntöst, vagy lepd meg barátnődet vele, biztosan nagyon fog örülni ennek az egyedi köntösnek. A köntösök feltüntetett részeinél kérheted az egyszínű verziót is, ezt a leírásban feltüntettük. Többféle szállítási, és fizetési mód közül választhatsz, sőt már akár online is fizethetsz a termékekért. Várunk tehát, válassz köntöseink közül egy hozzád illő darabot!

Megosztás